Hvordan handle fra Steintøff?

Steintøff har ikke noe salgslokale. Eier Grete Bakken holder til på Flatåsen i Trondheim og det er mulig å hente produkter der, men grunnet plassmangel er det meste pakket ned store deler av året.

Steintøff deltar på noen håndverksmesser i løpet av året. Disse annonseres på vår Facebookside, så følg oss der!

r det gjelder bilder på nettsiden: vær obs på at farger kan vises forskjellig på ulike skjermer. Og her er det ingen proffe fotografer som tar bilder. Send oss gjerne en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du ønsker mer info eller bilder av et produkt.

Vi sender kun til adresser i Norge via denne nettbutikken. Men ønsker du å få varer sendt til adresse i annet land, send en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så finner vi en løsning på det.

Registrere seg som kunde

For å gjennomføre en bestilling på nettsiden må man være registrert hos Steintøff. Dette kan enkelt gjøres når man sjekker ut fra handlekurven. Din lagrede info blir kun benyttet til nødvendig bruk i forhold til varelevering og beskjeder fra oss, og vil så klart ikke bli delt med en tredjepart.

Betaling:

Her på nettsiden kan du betale med kort eller med PayPal. Du behøver ikke å ha eller å registrere PayPal konto. Når du klikker på bekreft bestilling, vil du bli videresendt til PayPal sin side, og den ser ut som på bildet nedenfor her. Vil du betale med kort klikker du på den grå linja "Betal med et kort". Uansett hva du velger så er dette trygt og enkelt! 

Om du foretrekker å betale med vipps eller direkte til konto så er det bare å sende en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.med info om hva du ønsker å handle, så får du betalingsinfo tilsendt.

Frakt:

Varer sendes som brev eller pakke med posten. Store, og/eller tunge ting sendes som Norgespakke, og da får man sporingsinfo tilsendt når pakken er på vei. Varer sendes som regel innen 2-3 virkedager etter bestilling. Noe lengre leveringstid kan oppstå, men da vil du få melding om dette. Det er GRATIS frakt på alle bestillinger over kr 300,-. For bestillinger under kr 300,- er fraktprisen kr 60,-.

Returer:

Er du misfornøyd med en vare du har mottatt så send mail innen to uker fra du mottok varen. Ved eventuelle returer vil kunde belastes med faktiske portokostnader tur/retur på varen. Unntak er når vare er skadet under transport.


Bilde fra stand på juldagan på Austrått, Ørland 2019.


 

Logg inn